Közélet

Uniós pályázatok: fókuszban a kis- és középvállalkozók

Uniós pályázatok: fókuszban a kis- és középvállalkozók

2010. november 6., szombat
Uniós pályázatok: fókuszban a kis- és középvállalkozók

Kaotikus uniós pályázati rendszert kapott örökül az új kormány – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Molnár Ágnes, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztéspolitikai koordinációért felelős államtitkára.

A kárelhárítás jó ütemben halad, januártól az Új Széchenyi-terv pályázatain keresztül egyszerűbben lehet uniós és hazai fejlesztési forrásokhoz jutni, s immár a kis- és a középvállalkozások a kedvezményezettek. A korrupció visszaszorítására a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnél csúcsközbeszerzési egység alakul, amely a közbeszerzések előtt áttekinti és jóváhagyja az uniós forrásokhoz kötődő dokumentumokat. Ez a visszaélések megszüntetését és az unióval való elszámolás átláthatóságát is garantálja. További részletek a Magyar Nemzet 2010. november 6-i számában. (Forrás:

mno.hu

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.