Közélet

Szegednél torlódások várhatók

Szegednél torlódások várhatók

2010. november 12., péntek
Szegednél torlódások várhatók

Torlódások várhatóak a szegedi Nyugati elkerülő út és az 5-ös főút kereszteződésénél épülő körforgalomnál.

Szegednél, a Nyugati elkerülő út (502-es számú főút) és az 5-ös főút kereszteződésében körforgalmú csomópont épül. Az építés olyan fázishoz érkezett, amelynél a kivitelezési munkák során az 5-ös főút kétirányú forgalma ugyan biztosított, de kisebb-nagyobb torlódásokkal mindenkinek számolni kell a munkaterületen való áthaladáskor.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. arra kéri a közlekedőket - főleg az M5 autópályát használókat - hogy személygépkocsival és kisteherautóval (7,5 t alatt) az autópályára fel- és lehajtás céljából inkább a Sándorfalvi utat (Szeged, Csongrádi sugárút.) vagy a 47-es főutat (Szeged, József Attila sugárút) használják, ezzel is megkönnyítve a saját és mások - főleg a romániai tranzitforgalomnak az épülő csomóponton át való - közlekedését. Az elkövetkező mintegy két hétben a közlekedők megértését és együttműködését ezúton is köszöni a közútkezelő és a beruházó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.