Közélet

Plakáttakarítás összefogással

Plakáttakarítás összefogással

2010. október 16., szombat
Plakáttakarítás összefogással

A kampányidőszak lezárultával mindig visszatérő probléma az utcákat elborító választási plakáttenger. A szavazásra buzdító párthirdetések kihelyezésekor számtalan aktivista dolgozott, azonban eltávolításukkor már jóval kisebb a munkakedv. Ezért is szervezett többnapos takarítási akciót a Societas, melyhez a Fidelitas is csatlakozott.

Mint azt korábbi cikkünkben is megírtuk

, a közmunkások már nekiláttak a belvárosi oszlopok megtisztításának. Az MSZP ifjúsági szervezete ehhez a munkához csatlakozva tette meg felhívását, melyhez a Fidesz ifjú aktivistái is segédkezet nyújtottak. „A kampány alatt nagyon sokan dolgoztunk a plakátolásban, és ha már akkor felraktuk őket, úgy gondoljuk, nekünk is kell leszednünk” – mondta el portálunknak

Béres Balázs

, a Societas szegedi alelnöke. „Most a belvárosban dolgozunk, de jövő héten Szeged más területeit is bejárjuk.” „A Societas által kezdeményezett akciót a Fidelitas is üdvözölte, így most mi csatlakoztunk a fiatal baloldaliakhoz” – vette át a szót

Somodi Márton

, a szegedi Fidelitas alelnöke. „A város kulturált képe miatt is fontos, hogy eltávolítsuk a pártokhoz köthető plakátokat. Így nem csak a sajátunkat, hanem bármely más párt kihelyezett hirdetéseit is megpróbáljuk leszedni.” A két párt ifjúsági szervezete örömmel venné, ha a Jobbik és az LMP aktivistái is csatlakoznának hozzájuk, hiszen Szeged elég nagy, és igen sok oszlopon még mindig fent vannak a kampánykellékek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.