Közélet

Visszalépett a jobbikos polgármesterjelölt

Visszalépett a jobbikos polgármesterjelölt

2010. szeptember 30., csütörtök
Visszalépett a jobbikos polgármesterjelölt

Visszalépett a Jobbik polgármesterjelöltje Vásárosnaményban. Konczné Sápi Mónika szerint a településen igazi rendszerváltásra van szükség, s megengedhetetlen, hogy a megosztottság miatt elvérezzen a nemzeti oldal - írja az MTI híre alapján az mno.hu.

„Ezzel a visszalépéssel nyílt utat biztosít a Jobbik a teljes jobboldal térnyerésének, hogy az igazi rendszerváltás nálunk se várasson magára” – fogalmaz csütörtöki nyílt levelében

Konczné Sápi Mónika

. A Jobbik politikusa a dokumentumban utalt arra, hogy a városban három, két jobb- és egy baloldali jelölt indult a polgármesteri székért, s vélekedése szerint az így kialakult „tarthatatlan helyzetben” a jobboldali szavazótábor teljesen megosztottá vált. „A Jobbik nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy a csatározásban a nemzeti oldal elvérezzen” – tette hozzá. A levélben hangsúlyozza: döntésével egyenlő esélyt teremt arra, hogy a polgármesterjelöltek szemtől szemben mérettessék meg magukat. A Jobbik jelöltjének visszalépésével így

Jüttner Csaba

, korábban SZDSZ-es, most függetlenként induló jelenlegi polgármester, valamint

Filep Sándor

, a Fidesz–KDNP jelöltje verseng egymással a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei város polgármesteri tisztségéért. "Ebben a politikai helyzetben, itt Vásárosnaményban kötelességem védelmére kelni és óvni a nemzeti egységet, hiszen közös cél vezérel bennünket: a régmúlttal, a bal liberális eszme-csökevénnyel akarunk leszámolni mi is, teljesen új fejlődési irányt mutatva ezzel városunknak.

<...>

Önöknek, szavazópolgároknak, pedig leegyszerűsödik a választási lehetőségük, hiszen könnyen eldönthetik, hogy a fejlődésre vagy stagnálásra voksolnak, azaz Önök jobb, vagy bal oldali beállítottságú emberek.

<...>

Egyet azonban mindenképpen szükséges leszögeznünk: amennyiben győz a jobboldal és a nemzeti egység, mi, jobbikosok árgus szemmel fogjuk figyelni helyi politikusaink minden lépését, és kíméletlen ellenzékként fogunk fellépni minden a városlakók és városunk érdekével ellentétes kérdésben. Ezért kérjük Önöket, hogy képviselőjelöltként nekem és társaimnak szavazzanak bizalmat, hogy a testületi munkában és a város fejlődése érdekében, ha szükséges motorként, fékként, és egyensúlyként szolgálhassuk az Önök érdekét" - írta nyílt levelében a politikus.

Forrás: www.mno.hu (az MTI alapján) - www.keletimedia.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.