Közélet

Müller Péter az öröm művészetéről tart előadást Szegeden

Müller Péter az öröm művészetéről tart előadást Szegeden

2010. szeptember 28., kedd
Müller Péter az öröm művészetéről tart előadást Szegeden

A hosszú nyári szünet után parádés programmal folytatódik a közkedvelt Mesterkurzus-sorozat Szegeden: szeptember 29-én este napjaink legnépszerűbb, legolvasottabb magyar írójával, Müller Péterrel találkozhatunk a Belvárosi Moziban!

Kevesen tudják, hogy

Müller Péter

, akinek hivatása és lételeme az írás, úgy gondolja: az igazán fontos dolgokat csak élőszóban, személyesen lehet átadni. Akinek volt már alkalma részt venni az író valamelyik előadásán, az tudja, hogy ez valóban különös élményt jelent, hiszen ilyenkor hallani és látni lehet azt is, ami leírhatatlan. Tekintetét, gesztusait, érzéseinek és hangulatainak eleven lüktetését. Müller varázslatos előadó, aki hamar ráhangolódik közönségére, és az „együttlélegzés” különös légkörét hozza létre – ezért sokan mesélik, hogy egy több száz fős előadás után is személyes, csak nekik szóló élménnyel távoznak. Nem csoda, hogy az ország minden pontján teltház fogadja a neves gondolkodót. Ő maga úgy érzi: alkalomról alkalomra embersége, hitelessége vizsgázik a közönség előtt. Mivel Müller Pétert napjainkban az foglalkoztatja leginkább, hogy miként őrizhetjük meg belső derűnket és harmóniánkat egy zaklatott, nyugtalan, félelemmel és fájdalommal teli világban, hamarosan megjelenő új könyve és szegedi előadása is az öröm művészetéről szól. Meggyőződése, hogy ma csak erről érdemes írni, beszélni, célja pedig, hogy a repülés, a tánc élményéhez, az önfeledt boldogság törékeny pillanataihoz segítse közelebb hallgatóságát. Szeptember 29-én, szerdán tehát kihagyhatatlan program várja a tartalmas szórakozásra vágyó közönséget: egy derűs, örömteli este napjaink egyik legszeretetreméltóbb magyar gondolkodójával. Az előadás után saját kérdéseinket is feltehetjük a népszerű írónak, a mozi előcsarnokában felállított standon pedig kedvezményes áron lehet megvásárolni Müller Péter műveit, és más, nívós, pszichológiai témájú könyveket. Jegyek kaphatók a Belvárosi mozi jegypénztárában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.