Közélet

Botka párttársa bocsánatot kért a baloldaliaktól

Botka párttársa bocsánatot kért a baloldaliaktól

2010. szeptember 23., csütörtök
Botka párttársa bocsánatot kért a baloldaliaktól

Kurucsó Péter, az MSZP egykori debreceni városi elnöke bocsánatot kért a szocialista pártban csalódott választópolgároktól, mert szerinte az MSZP cserbenhagyta a baloldalt.

Kurucsó Péter

debreceni szocialista önkormányzati képviselő, a Magyar Szocialista Párt volt debreceni elnöke a mai nappal kilépett a pártból, s egyúttal sajtótájékoztatón jelentette be: bocsánatot kér azoktól a választóktól, akik csalódtak az MSZP-ben. Kurucsó Péter úgy fogalmazott: "lejáratódott a baloldali szó, annak teljes tartalmával együtt, benne valamennyi résztvevőjével, akik mára szemlesütve, fejet lehajtva és szégyenkezve tűrnek szótlanul". Mint mondta: mélységes szégyenében bocsánatot kér azoktól, akik azt hitték, hogy az MSZP meghallja és megérti a gondjaikat. Kurucsó Péter szerint "a korábban büszke, jóravaló, dolgos embereknek mára el kell tűrniük a családjukban, baráti körükben, s még a munkahelyeken is a lesajnáló megjegyzéseket csak azért, mert hittek az MSZP-nek". Hozzátette: a pártban a reformerek kevesen voltak, és gyengének bizonyultak ahhoz, hogy az MSZP-n belüli rossz folyamatokat a jó irányba vigyék. Bővebben a

Népszabadság weboldalán

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.