Közélet

Ismét elindul a választáson a Kétfarkú Kutya Párt

Ismét elindul a választáson a Kétfarkú Kutya Párt

2010. augusztus 11., szerda
Ismét elindul a választáson a Kétfarkú Kutya Párt

Ismét elindul az önkormányzati választáson a Kétfarkú Kutya Párt (KKP). A szervezet képviselői keddi budapesti sajtótájékoztatójukon bejelentették: ahogy korábban, most is az ingyenes sör, a teljes adócsökkentés és az örök élet ígéretével kívánják elnyerni a választópolgárok szimpátiáját az október 3-ai önkormányzati megmérettetésen.

A kulturális közhasznú egyesületként működő KKP "humoros kritikaként" most is a többi jelölő szervezetet kívánja teljesíthetetlen vagy értelmetlen ígéreteivel szembesíteni, ugyanakkor, mint mondták, "nincs más választásuk", mint hogy megnyerjék a választást azokon a településeken, ahol jelöltet állítanak. Azt hangoztatták, a KKP "az egyetlen értelmes választás". A szervezet elnöke, Kovács Gergő a párt Király utcai kampányirodájában elmondta, ő maga Szegeden indul polgármesterjelöltként, míg társa, Mogács Dániel a főváros VII. kerületében, Erzsébetvárosban. A pártnak Budapesten főpolgármester-jelöltje is lesz Victora Zsolt személyében, aki programjában egyebek mellett azt vállalta, hogy a közlekedési reform jegyében olyan új BKV-járatokat állítanak forgalomba, amelyek nem állnak meg sehol. A párt „Legyen minden jobb!” című választási programmal egy tökéletes állam és egy tökéletes világ alapkövét szeretnék lerakni. Az örök élet mellett Szegeden például hegyépítést ígérnek, továbbá űrkikötőt. „Megépítjük 2011-ig a 8-as metrót, majd 2013-ig a kettest, illetve 2016-ra az ötöst, ami csatlakozni fog a Sopron-Záhony vonalhoz” – olvasható az Országos Választási Bizottság (OVB) által nyilvántartásba vett párt honlapján. A kimondottan Szegedre vonatkozó programok között olvasható az is, hogy kikapcsolják a zenét a Dugonics téren. A párt honlapján egyebek mellett az áll, pénzosztásra köteleznék a gazdagokat az eddigi pénzszórás helyett, a metrót nem a 4-es vonalán, hanem Sopron és Záhony között építenék meg, 2013-ban teljesen megszüntetnék a pénzt, továbbá tömeges puliexportot indítanának Jamaicába. A párt négy éve, 2006 februárjában bontott zászlót Szegeden, akkor még Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) néven, azóta sem ígéreteik, sem plakátjaik nem változtak. A szervezet világhálós oldaláról letölthetők és mint írják, szabadon sokszorosíthatók, terjeszthetők a kétfarkú kutya emblémájával ellátott plakátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.