Közélet

„Csendes” árok a Csongrádi sugárúton

„Csendes” árok a Csongrádi sugárúton

2010. augusztus 17., kedd
„Csendes” árok a Csongrádi sugárúton

Egy olvasói panasz érkezett szerkesztőségünkbe, hogy a Csongrádi sugárút elején, a 8-as troli vonalán már két hónapja kiástak egy árkot, megszüntették a parkolókat, de a munka nem folyik. Az árok mentén egy számítógépekkel foglalkozó üzlet már bezárt, most a sarki biobolt tulajdonosa tart a forgalomkieséstől.

„Több törzsvásárlóval is találkoztam, akik már régen jártak nálam és mindegyiküknek ugyanaz volt a gondja: nem tudnak kocsival megállni, és inkább továbbmennek” – mondta el portálunknak Éles Vilmosné, a bolt tulajdonosa, hozzátéve, hogy a szomszédos számítógép-szaküzlet már el is költözött. Megtudtuk, hogy már két hónapja nem láttak itt munkást. A területen a villamosfelújítási nagyprojekttel kapcsolatban végeztek munkálatokat, ezért kérdéseinkkel felkerestük a beruházást menedzselő Szeged Pólus Kft.-t, s amint választ kapunk, megosztjuk olvasóinkkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.