Közélet

Szombaton 100 éves Délmagyarország Szuperkoncert

Szombaton 100 éves Délmagyarország Szuperkoncert

2010. május 17., hétfő
Szombaton 100 éves Délmagyarország Szuperkoncert

Húszméteres színpadon, 7 méteres LED-fal előtt, 40 robotlámpa fényében csap a húrok közé május 22-én 18 óra 30-tól a Dóm téren Ákos, a Tankcsapda és a Magna Cum Laude.

7 kamionnyi felszereléssel érkezik

Ákos

stábja: három napba telik, mire helyére kerül dóm tornyai alatt a hang- és fénytechnika, a színpad. A különleges, nagy felbontású kijelzőn a koncert alatt például a zenekar tagjait vagy a dalokhoz kapcsolódó animációkat láthatja majd a közönség. A szabadtéri játékok történetének első rockbulija, illetve nézőtér nélküli bulija több mint 5 órás lesz (kezdés: 18 óra 30 perc). Ákos minden egyes dalt áthangszerelt ehhez a műsorhoz, amely új albumának első lemezbemutató koncertje lesz - mint ígéri, valódi terpeszállós rockbuli. A Tankcsapda jubileumi, 20. születésnapjára megjelent korongjának dalait hozza, a jól ismert rockhimnuszok - Mennyország Tourist, A nevem Rock, Füst és lábdob - mellett. A zúzást a melankolikusabb slágereivel készülő Magna Cum Laude oldja majd: a 10 éves gyulai zenekar az utóbbi évek magyar könnyűzenéjének meghatározó formációjává vált. Mező Misiék a Vidéki sanzon öt libamája mellett Szeged újraSZINezésére is koncentrálnak szombat este a Dóm téren

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.