Közélet

Gyűjtés az árvízkárosultakért + HANG

Gyűjtés az árvízkárosultakért + HANG

2010. május 20., csütörtök
Gyűjtés az árvízkárosultakért + HANG
Az észak-magyarországi árvízkárosultak megsegítésére közös gyűjtési akciót hirdetett az Szeged-Újszegedi Református Egyházközösség és a Fidesz szegedi szervezete. A Magyar Református Szeretetszolgálat a pénzbeli adományokon túl például tartós élelmiszereket is vár felajánlásként, melyeket a párt irodájában gyűjtenek. „Mi szegediek pontosan tudjuk, hogy milyen az árvíztől veszélyeztetve élni, és a várost történelme is arra kötelezi, hogy az árvíz miatt bajbajutott településeken segítsen” – mondta el Hüvös László, a Fidesz szegedi frakcióvezetője. A Magyar Református Szeretetszolgálat évek óta segít országhatáron innen és túl, így ez alkalommal is felmérték, mire van legnagyobb szükség az észak-magyarországi területeken. „Matracok, tartós élelmiszerek, tisztítószerek, ruhaneműk és ágyak” – sorolta Sípos Ete Zoltán lelkipásztor a legszükségesebbeket. Az adományok elszállításáról a Magyar Református Szeretetszolgálat fog gondoskodni.
A tárgybeli adományokat a Victor Hugo utcai Fidesz-irodában várják nyitva tartási időben. (Hétfőtől-csütörtökig 10.00-17.00, pénteken 10.00-13.00-ig) A pénzbeli adományokat a Magyar Református Szeretetszolgálat gyűjti a CIB BANK 10702019-85008898-51100005 –ös számlaszámon.
Hallgassa meg a Rádió88 Hüvös Lászlóval, a Fidesz szegedi frakcióvezetőjével készített hanganyagát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.