Közélet

Választás 2010: Bodó és Bohács is győzött

Választás 2010: Bodó és Bohács is győzött

2010. április 25., vasárnap
Választás 2010: Bodó és Bohács is győzött

A szegedi Fidesz politikusai, szimpatizánsai és aktivistái a Victor Hugo utcai székházban követik az eredményeket. Mindhárom egyéni választókerületben Fidesz-KDNP-s győzelem született, így a Csongrád megyei listáról B. Nagy László, Kalmár Ferenc és Magyar Anna jutott be a Parlamentbe.

A sajtótájékoztatón Bohács Zsolt úgy fogalmazott, fontos volt, hogy az elmúlt 8 évet le tudjuk zárni. Bebizonyosodott, hogy egységet tudunk létrehozni. Szeged és környéke a változás mellett tette le voksát. "Dolgoznunk kell, nagyon fontos, hogy az országot kivezessük ebből a helyzetből. Nincs vége, szeptemberben is vár ránk egy komoly feladat, hogy akkor is ilyen eredményt tudjunk elérni" - hangsúlyozta Bohács. Ezután Bohács magához szólította a bejutott képviselőket: Magyar Annát, Kalmár Ferencet és B. Nagy Lászlót. Kalmár Ferenc, a KDNP Csongrád megyei elnöke is megköszönte mindenkinek a segítségét. Mint a 3-as vk elnöke elmondta: ez már a 6. év, hogy építik ezt a választókerületet, mely most sikerre vitte Bohács Zsoltot. "Elsősorban a segítőknek tartozunk köszönettel" - így Kalmár. Hangsúlyozta: újra van kereszténydemokrata képviselő a Parlamentben Csongrád megyéből.

20.05:

Tartják az előnyt a fideszesek, hamarosan sajtótájékoztató!

20.00:

Hatalmas öröm, ahogy sorra vezetnek a fideszes politikusok az országban. 70 százalék fölött a feldolgozottság, Bohács 1500 szavazattal vezet Botka előtt, Bodó még simábban Ujhelyivel szemben.

19.50:

Bodó Imre és Bohács Zsolt beült egymás mellé a kivetítő elé, őket fotózzák éppen a sajtó munkatársai. 66 százalékos feldolgozottságnál 1500 szavazattal vezet Bohács Zsolt Botka előtt.

19.44:

Mozdulni sem lehet már a Fidesz-irodában. Itt van Sándorfalva polgármestere, Kakas Béla is. Megjött Gyimesi László helyi elnök is. Hatalmas az öröm, mikor kiírják a tévében, hogy vezetnek a fideszes jelöltek. Mágoriné Andrea Makón biztos befutónak tűnik.

19.42:

Megérkezett Bohács Zsolt, hatalmas tapsot kapott!

19.40:

Az első részeredmények befutottak Szegedről is, Bodó és Bohács is 50 százalék fölött.

19.35:

Az irodában kivetítőn nézik az m1-es választási műsort. Itt van Farkas Sándor, Nógrádi Zoltán, Bodó Imre, Póda Jenő és Kovács Kálmán is.

19.30:

Makóról már jönnek az adatok, a fideszes Mágori Józsefné magabiztosan vezet. Szegeden még csönd.

19.25:

Az irodában 40-50 fő gyülekezhet, 8 utánra ígérik az első tájékoztatót.

19.15:

Bodó Imre és csapata a Victor Hugo utcában várja az eredményeket. Sajtótájékoztatót akkor tart, mikor megszületik a végeredmény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.