Közélet

Nyelvtörvény, avagy mit ér az ember, ha magyar? - Szomotoron

Nyelvtörvény, avagy mit ér az ember, ha magyar? - Szomotoron

2010. április 19., hétfő
Nyelvtörvény, avagy mit ér az ember, ha magyar? - Szomotoron

2010. április 17-én, Szomotoron is teltház előtt zajlott a "Nyelvtörvény, avagy mit ér az ember, ha magyar?" című zenés műsor - adja hírül a FelvidékMa hírportál.

Már jóval a kezdés előtt megtelt a kultúrház terme, beleértve az utólag elhelyezett pótülőhelyeket is, így a közvetlenül a kezdés előtt érkezőknek már állniuk kellett.

Benkő Géza

színművész rövid előszavában bemutatta a parlamenti listán szereplő megjelent jelölteket, s közülük

Pásztor István

, parlamenti képviselő, a tőketerebesi járásban az MKP listavezetője köszöntötte a közönséget: „Nagy pillanat, történelmi esemény előtt állunk. Ha megértjük június 12. jelentőségét, megtesszük azt, amit vár tőlünk! Elmegyünk választani és a Magyar Koalíció Pártját – a hűség és az egység pártját választjuk! “ Az üdvözlő szöveg után Benkő Géza színművész előadta a többleveles, humoros képzeletbeli levelezését a miniszterelnökkel, felderítve a bodrogközi közönséget.

Vadkerti Imre

és

Derzsi György

kellemes hangja pedig énekre fakasztotta az egybegyűlteket. A hangulat az Európa című Varga Miklós-dalnál és a Honfoglalás című Koltay-dalnál csúcsosodott ki teljesen. Az est és a rendezvény színvonalát és hangulatát

Fodor Zsóka

magyarországi színművésznő, mindenki „Magdi anyusa” félórás műsora tette még színesebbé. A művésznő olyan fergeteges műsorral, humorkavalkáddal kápráztatta el a nézőit, amit bizony ritkán lát az itteni ember. A vég nélküli poénokat ráadás is követte, mindenki nagy örömére. A műsor sikerét a közönség többszöri állótapsa igazolta legjobban, alátámasztva azt, hogy mennyire jól döntött az, aki még a választás előtt, de már annak jegyében eljött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.