Közélet

A Föld Világnapjára emlékezik a Rendezvényház + HANG

A Föld Világnapjára emlékezik a Rendezvényház + HANG

2010. április 22., csütörtök
A Föld Világnapjára emlékezik a Rendezvényház + HANG

Virágültetéssel, nemezruha-készítőkkel, zöld játszóházzal, illetve környezetvédelmi akadályversenyekkel emlékeznek a Föld Világnapjára Szegeden csütörtökön a Móra Ferenc Múzeum előtt.

Mint a Rádió88-nak

Molnár Csaba,

a szervező Rendezvényház Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: számukra nagyon fontos a környezetvédelem, ezért szerintük ezek az alkalmak kiválóak arra, hogy felhívják a figyelmet, hogy ügyelnünk kell az életterünkre, mert a Föld előbb-utóbb megbosszulja a féktelen szemetelést és energiapazarlást.

A rendezvény részletes programja

Színpadi programok:

10.00 Óvodások köszöntése Csiga Fiúk zenés műsora 11.00 Aszfaltrajzverseny értékelése Délelőtt: Zöld Játszóház, Aszfaltrajzverseny, kézműves foglalkozás, virágültetés 14.00 Nagy költőinkre emlékezünk: Németh János és szavalói 14.30 Irodalmi műsor: SZESZ Társulat 15.00 Nemes Levente Szabó Lőrinc megzenésített verseit énekli 16.30 Ivánovics Tünde, Fábri Géza Nagy László összeállítása 19.00 Ismerős Arcok koncert Délután: Akadályverseny a Föld Napja alkalmából a Stefánián, Kézműves foglalkozások, Aszfaltrajzverseny A rendezvény ideje alatt a Móra Ferenc Múzeum Természeti kiállítása 200 Ft/fő látogatható.

Hallgassa meg a Rádió88 Molnár Csabával készített hanganyagát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.