Közélet

Nyílt levéllel válaszolt a Jobbik Torgyánnak

Nyílt levéllel válaszolt a Jobbik Torgyánnak

2010. március 18., csütörtök
Nyílt levéllel válaszolt a Jobbik Torgyánnak

Torgyán József tegnapi nyilatkozatára nyílt levélben reagált Dudás Zoltán, a Jobbik képviselőjelöltje. A közlemény alább olvasható.

Tisztelt Torgyán József!

Engedje meg, hogy – bár ismeretlenül - tiszteletemet fejezzem ki Ön iránt. Ám pusztán érett korának adózom ezzel, mert hagyományőrzőként jól tudom, hogy épp úgy, mint rég, ma is megilleti az időskorúakat a kellő tisztelet. Tegnapi nyilatkozata alapján támadt néhány gondolatom. Ezeket osztom meg Önnel: Remélem, jól tudja, hogy a nemzeti oldal, a Nemzet képviselője valójában kicsoda. Hogy önmagáról szükséges ilyen és ehhez hasonló nyilatkozatokat tennie én értem, azonban ez az Ön szájából igen anakronisztikus. Nos ezért lett szükség nyílt levelemre. Azt, hogy az Ön által ellenfélnek nem tekintett Jobbik Magyarországért Mozgalom IV. számú választókörzet országgyűlési képviselő jelöltje Önnél nagyságrendekkel több ajánlószelvénnyel rendelkezik, úgy tűnik a rózsadombi villa ablakából nem volt látható. Ez az oka annak, hogy az ország ezen eldugott csücskéből – amely nekem szülőföldem és jelenleg is az otthont jelenti -, üzenek. A Nemzet képviselője csakis az lehet, aki SZOLGÁLNI hajlandó, ám a - félreértés elkerülése végett -, nem a globális tőkét, hanem egyszerűen, „csak” a magyar népet. Tisztelettel felhívom figyelmét, hogy ez nem egy Vacsoracsata, vagy Buzera c. televíziós show lesz. Itt legkevésbé sem a pénz a tét, itt valódi ellenfélre fog találni. Amit pedig ne tévesszen, kérem szem elől, hogy ez bizony NEM játék.

Szebb Jövőt kívánok Önnek:

Dudás Zoltán képviselőjelölt

Sándorfalva, 2010-03-17

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.