Közélet

Külsejét megváltoztatva bujkált Fuzik Zsolt Szegeden

Külsejét megváltoztatva bujkált Fuzik Zsolt Szegeden

2010. február 5., péntek
Külsejét megváltoztatva bujkált Fuzik Zsolt Szegeden

A hónapok óta körözött és szerdán elfogott Fuzik Zsolt külsejét megváltoztatva bujkált Szegeden: a BKV volt informatikai igazgatója körszakállat növesztett, és feketére festette a haját - állítja a pénteki Népszava, rendőrségi forrásokra hivatkozva.

A napilap ismertetése szerint a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) kommandós egysége, a Sólyom bevetési csoport akkor csapott le

Fuzik Zsoltra

szerda este, amikor kilépett egy konditeremből, és be akart szállni egy német rendszámú terepjáróba. A Népszava úgy tudja, még aznap éjjel, őrizetbe vétele után kihallgatták a volt igazgatót, csütörtökön hajnalban pedig átszállították a fővárosba, a Gyorskocsi utcai fogdába. Jelenleg is ott őrzik, és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amelyről várhatóan pénteken dönt a bíróság. A Népszava információi szerint az elmúlt két hónapban - amióta országos körözést és nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak Fuzik ellen - az RRI mintegy 30 nyomozója dolgozott azon, hogy a vesztegetéssel gyanúsított férfi tartózkodási helyére bukkanjanak. Lehallgathatták őt és családtagjait, akikkel együtt élt egy szegedi társasházi lakásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.