Közélet

Századvég: a többség egyetért Orbán Viktorral

Századvég: a többség egyetért Orbán Viktorral

2010. február 6., szombat
Századvég: a többség egyetért Orbán Viktorral

A megkérdezettek többsége egyetért a Fidesz elnökének évértékelőjében megfogalmazott gondolatokkal – derül ki a Századvég Alapítvány felméréséből. A válaszadók több mint kétharmada (70 százalék) el is hiszi Orbán Viktorról, hogy miniszterelnökként végre tudja hajtani a beszédében elmondottakat.

A felmérés szerint jelentős érdeklődés kísérte

Orbán Viktor pénteki évértékelőjét

, hiszen a megkérdezettek közel 60 százaléka valamilyen formában értesült a beszédről. A közvélemény-kutatásból az is kiderül, hogy a válaszadók döntő többsége egyetért a Fidesz elnöke által megfogalmazott gondolatokkal. A munkahelyteremtést például a megkérdezettek 88 százaléka, míg a közbiztonság helyreállítását 85 százaléka támogatja, de ugyanilyen arányban osztják Orbán Viktor azon álláspontját is, hogy Magyarországnak a nemzeti érdekeket képviselő kormányra van szüksége. Még a legkevésbé támogatott, a szélsőségek elutasítására vonatkozó állítás is találkozott a megkérdezettek 79 százalékának szimpátiájával.

További részleteket a Századvég Alapítvány honlapján olvashat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.