Közélet

Képtelen T-Home-tévék - megvan az ok?

Képtelen T-Home-tévék - megvan az ok?

2010. január 5., kedd
Képtelen T-Home-tévék - megvan az ok?

Több olvasónk is jelezte, hogy a T-Home szegedi kábeltévé-szolgáltatása kedden egész nap akadozott. Az analóg csatornacsomagban több korábbi TV-csatorna más helyen fogható, ezért újra kellett hangolni a vevőkészülékeket. A digitális kábeltévé szolgáltatás pedig egész nap szünetelt.

Az egyik olvasónk elektronikus levélben azt közölte, hogy az ügyfélszolgálat elérhetetlen volt, egy géphang mindössze arról adott hírt, hogy bizonyos körzetekben a T-Home szolgáltatásával problémák lehetnek, a hiba elhárításán dolgoznak. A SZEGEDma.hu amint további részleteket tud meg az ügyről, beszámol majd olvasóinak. Egy a digitális televíziók rendszerét működtető informátorunktól az este folyamán megtudtuk, hogy a keddi adásproblémáknak az oka az előre meg is hirdetett, január 4-éről 5-ére virradó éjszakára tervezett átállás elhúzódása. A Magyar Telekom Csoport tévéadással foglalkozó részlege (T-Home) mind a szatellit, mind pedig a digitális sugárzás rendszerének átalakítását tervezte a fent említett éjszakára. Előre ismert volt ugyanis, hogy számos csatorna sugárzása szűnik meg, s több újé indul el 2010-től. Informátorunk szerint kicsit nagy fába vághatta a fejszéjét a cég, hogy egy egész országra kiterjedő hálózat műholdas és digitális szolgáltatását ilyen rövid idő alatt egyszerre akarta átállítani...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.