Közélet

Urbáni szerint már nem Mečiar a HZDS legfőbb embere

Urbáni szerint már nem Mečiar a HZDS legfőbb embere

2009. december 12., szombat
Urbáni szerint már nem Mečiar a HZDS legfőbb embere

A HZDS-ből egy hete kizárt Milan Urbáni szerint a pártban már nem Mečiar a legfőbb játékos - olvasható a FelvidékMa hírportálon. A tagságától megfosztott politikus azt nyilatkozta, hogy amikor belépett, akkor a párt és Mečiar még egyet jelentett.

Így sokáig ő is úgy gondolta, hogy a szálakat az elnök mozgatja, ő a legnagyobb játékos és manipulátor. Mára kiderült, ez nincs így. A pártban félelem uralkodik, a döntéseket is a félsz vezérli, és ez nagyon káros – fogalmazott

Urbáni

, de több konkrétumot nem mondott, így nem derült ki, hogy ki, illetve kik is a HZDS-ben a szürke eminenciások. Neki – saját elmondása szerint - más véleménye volt a párt irányultságáról, mert már nem teljesítették a választóiknak tett ígéretet. A véleménykülönbség egyre nagyobb feszültséget okozott, ezért távolították el a HZDS-ből. Csakhogy a párt rossz irányt vett, ma már nem ütőképes, és ez meglátszik a népszerűségén is - véli Urbáni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.