Közélet

Jobbik-böllérnapon mutatkozott be a képviselőjelölt

Jobbik-böllérnapon mutatkozott be a képviselőjelölt

2009. december 19., szombat
Jobbik-böllérnapon mutatkozott be a képviselőjelölt

A Jobbik Csongrád megyei szervezete egy böllérnap keretében mutatta be a csongrádi választókerület jelöltjét. A 2010-es országgyűlési választásokon induló hét megyei jelölt közül a novemberi Jobbik-sajtótájékoztatón kettő még hiányzott. A 4-es csongrádi választókerületet Dudás Zoltán képviseli majd. A szentesi kerület jelöltjét pedig egy országos sajtótájékoztatón később mutatja majd be a párt.

A Jobbik sándorfalvi alapszervezetének elnöke,

Dudás Zoltán

méretteti meg magát az országgyűlési választásokon. Az országgyűlési képviselőjelöltet a Jobbik saját rendezésű böllérnapján – aminek okát a lent feltüntetett sajtóközleményben olvashatják – mutatta be szombaton. Az új jelölt két gyermeke családapa, egy autójavító műhely üzemeltetője.

A Jobbik sajtóközleménye

A sándorfalvi Jobbik alapszervezete csapatként szeretett volna indulni a hagyományosnak tekinthető Sándorfalvi Böllérnapon. A nevezés és a sertés megvásárlása után a szervezők a sajnálatos sajóbábonyi események miatt, annak lehetőségét megelőzendő kértek meg bennünket a távolmaradásra, azt javasolták, lépjünk vissza a rendezvényben való részvételtől (A hivatalos magyarázat szerint, a Cigány Kisebbségi Önkormányzat is indított csapatot, és mivel ők már 13 éve rendszeres résztvevők, előjogaik vannak). Mi természetesen visszaléptünk, azzal a feltétellel, hogy a körülményeket az összes lehetséges fórumon közzéteszik. Mondanom sem kell, hogy erre nem került sor. Így az alapszervezetünk úgy döntött, hogy egy külön hagyományteremtő rendezvényt tartunk, ahol megpróbáljuk megmutatni nemzeti értékeinket, politikamentesen. Az előzmények ismeretében, a fellépő művészek, hagyományőrzők, huszárok, térítésmentesen vállalták a fellépést.

Dudás Zoltán Sándorfalvi elnök(békalencse)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.