Közélet

Ízléstelenség a vásárban – nyílt levél a polgármesternek

Ízléstelenség a vásárban – nyílt levél a polgármesternek

2009. december 1., kedd
Ízléstelenség a vásárban – nyílt levél a polgármesternek
A Fiatalok a Városért Egyesület nyílt levélben fordult Botka Lászlóhoz, Szeged város polgármesteréhez egy olyan termék ügyében, melynek ízléstelen és otromba felirata álláspontjuk szerint minden jóérzésű embert sért. A civil szervezet a városvezető gyors intézkedését kéri alábbi nyilatkozatában.

Nyílt Levél Botka László Polgármester Úrnak

Tisztelt Polgármester Úr!Alulírott Dr. Tarnai Zoltán, mint a Fiatalok a Városért Egyesület elnöke, mély megdöbbenésemet és felháborodásomat kívánom kifejezni a Szeged Város Széchenyi terén levő karácsonyi vásáron egy árusító pavilonban található, alábbi feliratú termék miatt: „Pap leszek, az kurva Isten!”. Álláspontom szerint az ízléstelen és goromba felirat nemcsak minket, vallásos embereket, hanem minden jóérzésű embert sért. Kérem a Polgármester Urat, hogy jogkörében eljárva haladéktalanul gondoskodjon a termék eltávolításáról. Amennyiben az árusítókkal kötött szerződések nem tartalmaznak semmilyen kitételt az ilyen esetek elkerülésére, javaslom, hogy ezt a hiányosságot minél előbb pótolják. Véleményem szerint egy felelős városvezetésnek figyelmet kellene fordítani arra, hogy hasonló esetek ne fordulhassanak elő, hiszen több ezer városlakót sértett a Karácsonyi Ünnepkörhöz és Szeged Városához is méltatlan incidens.Kelt: Szeged, 2009. december 01. Gyors intézkedésében bízva:Dr. Tarnai Zoltán elnökFiatalok a Városért Egyesület

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.