Közélet

Új elnöke van az SZDSZ-nek Csongrád megyében

Új elnöke van az SZDSZ-nek Csongrád megyében

2009. augusztus 19., szerda
Új elnöke van az SZDSZ-nek Csongrád megyében

Új elnöke van a SZDSZ Csongrád megyei szervezetének; Takács Róbert a korábban a posztjáról lemondott, és a pártból kilépett Kovács Sándort követi.

A csanádpalotai politikus egy év megyei elnökség után, július 20-án jelentette be a posztról való lemondását és kilépését a pártból. Akkor ezt a lépést több megyei elnökkel és a párt számos alapítójával egy időben tette meg. Ezt azzal indokolta, hogy nem kíván közösséget vállalni az új vezetés politikájával. Az egykori szabaddemokrata politikust augusztus 11-én a pártelnök, mint az SZDSZ új önkormányzati és várospolitikai kabinetjének tagját jelentette be, melyért később Kovács Sándor az MTI-hez is eljuttatott közleményben kért helyesbítést. Abban azt írta, hogy mivel távozott a pártból, nem lehet, és nem is kíván tagja lenni semmilyen újonnan megalakuló testületnek. Az új Csongrád megyei elnök,

Takács Róbert

2004 óta tagja a liberális pártnak. A hódmezővásárhelyi önkormányzati képviselőt egyetlen jelöltként, egyhangúlag választották elnökké kedden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.