Közélet

Titkosszolgálati információk segítenék az MSZP-t?

Titkosszolgálati információk segítenék az MSZP-t?

2009. augusztus 4., kedd
Titkosszolgálati információk segítenék az MSZP-t?

Ficsor Ádám távozó titkosszolgálati miniszter működése öt hónapja alatt össze tudta szedni azokat az információkat, amelyeket a választási kampányban fel akar majd használni, az MSZP minden idők legdurvább, legaljasabb kampányára készül – állította Demeter Ervin (Fidesz) keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Demeter Ervin

azt mondta: számos jel utal arra, hogy a titkosszolgálatok információt gyűjtenek a „politika egész közeli részéről”. Hozzátette: nem biztos, hogy az érintett képviselőt hallgatják le, hanem azt, akivel sűrűn beszél, vagy egy fideszes, de nem országgyűlési képviselő politikust. Az ellenzéki politikus szerint a titkosszolgálatoknál elkövetett jogsértésekért mindenkinek vállalnia kell a felelősséget, függetlenül attól, hogy kormányváltáskor, vagy azt megelőzően távozott-e a szolgálatoktól. A Gyurcsány-Bajnai-kormány sorozatosan követi el a demokráciában kormányok által elkövethető legsúlyosabb bűnt, legnagyobb hibát, azt, hogy pártpolitikai célokra használja fel a titkosszolgálatokat – közölte a volt titkosszolgálati miniszter. A teljes cikk az

mno.hu-n itt

olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.