Közélet

Megfenyegették a romák a Jobbikot?

Megfenyegették a romák a Jobbikot?

2009. augusztus 16., vasárnap
Megfenyegették a romák a Jobbikot?

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Csongrád megyei szervezete szombat délután tüntetést szervezett Kisteleken, a napokban a mindszenti kompnál megvert rokkantnyugdíjas esete miatt. A demonstráción Tóth Péter, a radikális párt megyei, illetve szegedi elnöke beszédet mondott, melyet követően a tüntetést végignéző romák megfenyegették az elvonuló jobbikosokat és gárdistákat – tudósít a Promenad.hu hírportál.

A cigánybűnözés ellen szervezett demonstrációt a Jobbik Csongrád megyei szervezete és a Magyar Gárda Kisteleken augusztus 15-én. A

Promenad.hu tudósítása

szerint

Tóth Péter,

a párt megyei elnöke beszédében „provokatív kifejezésekkel élt a helyben lakó cigány kisebbséggel szemben”. A tüntetés végeztével az elvonuló jobbikosokat a néhány fős roma társaság megfenyegette „Meg fogtok halni!” bekiabálásokkal. A Jobbik három tagja feljelentést tett a helyi rendőrkapitányságon a halálos fenyegetés miatt. A részletekről hamarosan tájékoztatjuk olvasóinkat. (Forrás: Promenad.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.