Közélet

Az amcsik és Gyurcsány is az MSZP-kampányban

Az amcsik és Gyurcsány is az MSZP-kampányban

2009. augusztus 6., csütörtök
Az amcsik és Gyurcsány is az MSZP-kampányban

Várhatóan az Egyesült Államokból kérnek fel kampánytanácsadót a választási felkészülésre a szocialisták. A Táncsics Alapítvány elnökeként Gyurcsány Ferenc is érdemi részese lesz a folyamatoknak – írja cikkében az inforadio.hu.

A portál a Népszabadság információira támaszkodva arról számol be, hogy már több mint másfél hónapja elkezdte a választásra való felkészülést az MSZP. Készül a program is, amely egyfelől választ kíván adni arra, hogy mivel folytatná kormányon a szocialista párt, illetve milyen válaszokat kész adni a válság utáni időszak problémáira a baloldal. A végleges programot a november végére, illetve december elejére tervezett kongresszus fogadja majd el, ezt szakmai és társadalmi vitasorozat előzi meg. Ugyancsak a kongresszuson nevezik majd meg az MSZP miniszterelnök-jelöltjét.

Az inforadio lapszemléjét az oldalon itt találja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.