Közélet

Szerkesztőségünkbe látogatott Ágh Péter, a Fidelitas elnöke

Szerkesztőségünkbe látogatott Ágh Péter, a Fidelitas elnöke

2009. július 23., csütörtök
Szerkesztőségünkbe látogatott Ágh Péter, a Fidelitas elnöke
1.jpg

Csütörtöki szegedi látogatása során a SZEGEDma.hu szerkesztőségének vendége volt Ágh Péter, a Fidelitas nemrégiben megválasztott elnöke. Az országgyűlési képviselőbepillantást nyert munkánkba, s egyebek mellett internetes portálunkról, a Déli Szó című havilapunkról, valamint a megyei és a szegedi sajtóhelyzetről is tájékozódott.

„Mindig nagyon örülök, ha itt lehetek Szegeden; évente többször is ellátogatok a Tisza-parti városba, hol kampány keretében, hol a helyi Fidelitas-csoport, hol a megyei választmányunk meghívására. Most egy szegedi vállalkozói kör volt olyan kedves, hogy meginvitált egy kis eszmecserére, ahol többek között a fiatalok lehetőségeiről, illetve az ország gazdasági és politikai állapotáról beszélgetünk" - árulta el

Ágh Péter

Fidelitas elnök, aki

Csepreghy Nándor

, a Fidelitas alelnöke társaságában vendégeskedett csütörtökön szerkesztőségünkben. A két politikust

Bonifert Gábor

, a kiadó Leonardo Kft. ügyvezető igazgatója és

Pintér M. Lajos

főszerkesztő fogadta. Az országgyűlési képviselővel készített interjúnkat -melyben a fiatalok közéleti érdektelensége, az ifjúságpolitika legsürgetőbb feladatai és a szlovákiai nyelvtörvénnyel kapcsolatos hazai összefogás mellett a Fidelitas és a Jobbik viszonya is szóba kerül - szombaton olvashatják majd A hét embere rovatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.