Közélet

Ciprusra „hordták” Bajnaiék a libások pénzét? - videó!

Ciprusra „hordták” Bajnaiék a libások pénzét? - videó!

2009. április 6., hétfő
Ciprusra „hordták” Bajnaiék a libások pénzét? - videó!

Forrong a Hajdú-Bihar megyei tanyavilág. A csődbe vitt Hajdú-Bét által tönkretett libatenyésztők megrökönyödve értesültek arról, hogy a felszámolás sorsára jutott Hajdú-Bét egykori fő tulajdonosa, a Wallis Rt. volt vezérigazgatója, Bajnai Gordon lehet Magyarország következő miniszterelnöke - adta hírül a Magyar Nemzet. Legalábbis akkor, ha megkötik az évszázad "legmocskosabb paktumát" a szocialista és a szabad demokrata képviselők. A Bajnaiék által becsapott gazdák hosszú évek óta szenvednek a nekik okozott károk miatt, és ma is Bajnai Gordont tartják az emberi tragédiák egyik fő felelősének.

Bonyolult, off-shore társaságokat is magába foglaló cégháló rajzolódik ki a már felszámolt Hajdú-Bét Rt., illetve a baromfi-feldolgozással foglalkozó vállalat volt tulajdonosa, a Wallis Rt. mögött - derül ki a Magyar Nemzet birtokába került dokumentumokból. A Wallis adóparadicsomban működő vállalkozása üzleti kapcsolatban állt

Kóka János

gazdasági miniszter feleségével, sógorával, de egy másik,

Bajnai Gordonhoz

köthető, Cipruson bejegyzett vállalkozással is. Részletek a Magyar Nemzet április 6-i számában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.