Közélet

A Jobbik feljelenti Gusztos Pétert

A Jobbik feljelenti Gusztos Pétert

2009. április 21., kedd
A Jobbik feljelenti Gusztos Pétert

Gusztos Péter a napokban tett kijelentései miatt a Jobbik feljelenti a SZDSZ-es politikust. Alább olvasható a Jobbik közleménye.

Gusztos Péter az elmúlt napokban a Jobbikot többszöri alkalommal neonácinak nevezte. Mivel az 1%-os törpepárt igazat és értelmeset már képtelen mondani a társadalom számára, így maradt neki a hazugság és a hülyeség. A Jobbik ezidáig nem reagált a szélsőséges, a parlamentből rövidesen távozó párt kirohanásaira, de mivel az SZDSZ nemzetellenes politikája egyre durvább és sértőbb hangnemű, így kénytelenek vagyunk a jog eszközeivel fellépni.

Gusztos Péter ráadásul nem csak rágalmaz, hanem gusztustalanul hazudik is. A szélsőséges képviselő ugyanis nagyon jól tudhatja, hogy a várbeli felvonuláson sem a Jobbik, sem a Magyar Gárda nem vett részt. Azon a Magyar Gárdából lassan egy éve kizárt Dósa István szólalt fel, akinek zavaros tevékenységéért a Jobbik és a Magyar Gárda sem most, sem a jövőben nem kell, hogy felelősséget vállaljon.

Ellenben a Jobbik is úgy véli, Magyarországon valóban súlyos méreteket öltött a rasszizmus. A Jobbik ezért az Európai Parlamentben és a magyar Országgyűlésben is mindent meg fog tenni, hogy a balliberális padsorokban burjánzó magyargyűlöletet oda száműzze, ahová való: a történelem szemétdombjára. Szamuely Tibor, Kun Béla, Rákosi Mátyás és Farkas Mihály mai, magukat baloldalinak és liberálisnak mondó utódaira nincs szüksége a magyar közéletnek.

Tenni fogunk a magyargyűlölet ellen!

Vona Gábor, a Jobbik és a Magyar Gárda Egyesület elnöke

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.