Közélet

Megvacsoráztak nőnapi játékunk nyertesei

Megvacsoráztak nőnapi játékunk nyertesei

2009. március 8., vasárnap
Megvacsoráztak nőnapi játékunk nyertesei

Aki egyedi meglepetéssel szeretett volna kedveskedni szíve választottjának nőnap alkalmából - elkerülvén a „leugrok egy virágért" közhelyízű „megemlékezést" -, az nagyon jól választott, ha kilátogatott a Virágpaletta növényáruházba, ahol számtalan különleges virág mellett apróbb ajándéktárgyakat is talált. De az igazán emlékezetes estére azoknak volt esélyük, aki részt vettek a SZEGEDma.hu, a Virágpaletta és a Gőry Pince és Terasz étterem közös játékában. Két szerencsés pár egy vacsorát nyert a Gőryben és gyönyörű virágcsokrot.

Losonczi Zsolt

és felesége,

Losoncziné Róth Éva

(felső képünkön)

négy gyermeket hagytak a dédire, aki természetesen örömmel fogadta a pesztrálást. A két fiú és két lány mellett a házaspárnak nem sok lehetősége van vendégségbe járni, ezért külön öröm számukra, hogy másfél év után ismét kettesben vacsorázhattak Szeged egyik legismertebb éttermében.

Pálfi Tímea

és

Nagy Péter

(alul)

egy ifjú szerelmespár, akik még csak tervezik a közös családot. Ők sem töltik túl gyakran estéiket éttermekben, ezért számukra is különleges élmény volt a vasárnapi nap. Ahogy Nagy Péter - aki mellesleg a Szegedi Lelkesedés SK többszörös országos bajnok, egyetemi-főiskolai világbajnoki ezüstérmes súlyemelője - fogalmazott: ez a meglepetések estéje. A párok asztalának dísze pedig a Virágpaletta gyönyörű rózsacsokra volt, amit

Gyurisné Szász Ágnes

, a virágkereskedés ügyvezetője adott át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.