Közélet

Gyurcsány Szegeden: Tüntetés kontra stabilitás

Gyurcsány Szegeden: Tüntetés kontra stabilitás

2009. március 4., szerda
Gyurcsány Szegeden: Tüntetés kontra stabilitás

A válság idején a kormány első számú kötelessége, hogy megóvja az ország pénzügyi-gazdasági stabilitását – jelentette ki Gyurcsány Ferenc szerdán Szegeden. A Jobbik a miniszterelnök ellen demonstrált.

Gyurcsány

kifejtette: nagyon feszes gazdálkodás szükséges, s mindeközben olyan lépések sokasága, amelyek már arról szólnak, hogy egyszer vége lesz ennek a nehéz időszaknak és újra nagyobb sebességre lehet kapcsolni. A kormányfő Válságkezelés és növekedés – Stratégia az erős Magyarországért elnevezésű konferencián tartott előadásában hangsúlyozta: ha csak spórolunk, nem lesz erősebb ország, pusztán kiadáscsökkentéssel nem megy előrébb az ország. A rendezvény helyszíne, az IH Rendezvényközpont előtt a Jobbik szervezésében Gyurcsány-ellenes tüntetést tartottak. A SZEGEDma.hu részletes beszámolóját hamarosan Önök is elolvashatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.