Közélet

Kalácsot oszt a Gyimesi család

Kalácsot oszt a Gyimesi család

2008. december 18., csütörtök
Kalácsot oszt a Gyimesi család

Fotó: Gémes Sándor

Egy jótékonysági akcióról tartott csütörtökön sajtótájékoztatót Gyimesi László, a Fidesz szegedi elnöke. A politikus a Millenniumi Kávézóban arról tájékoztatta a sajtó képviselőt, hogy „Szeretet, Család, Összefogás" címen december 22-én 11.30-kor a Klauzál téren karácsonyi szenteltkalács-osztást tart majd a Gyimesi család.

Gyimesi László

önkormányzati képviselő, édesanyjával,

Bajtay Horváth Ágota

Bartók Béla-Pásztory Ditta díjas operaénekes és művésztanárral és édesapjával,

Gyimesi Kálmán

Liszt Ferenc díjas, Érdemes művésszel karácsonyi szentelt kaláccsal és forró teával várja hétfőn délelőtt azokat az embereket, akiknek a helyzete nem teszi lehetővé, hogy családban élvezzék a szeretet ünnepét, valamint azokat, akik egyetértenek a rendezvény üzenetével. Az esemény fél tizenkettőkor kezdődik a Máltai Szeretetszolgálat betlehemes játékával, majd papi kalácsszentelés után, délben megkezdődik az étel és italosztás. A program fő támogatója a szegedi Favorit Pékség, a Máltai Szeretetszolgálat, és a Caritas Egyesület szegedi szervezete.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.