Illegális bevándorlás

Tömegével menekülnek Magyarországra a németek + videó

Tömegével menekülnek Magyarországra a németek + videó

Évről évre folyamatosan nő a Magyarországra költöző németek száma.

8 órája
Fotó: MTI/Varga György
Tömegével menekülnek Magyarországra a németek + videó

Évről évre folyamatosan nő a Magyarországra költöző németek száma, a legtöbben a az elhibázott nyugati migrációs politikai miatt hagyják hátra szülőföldjüket, hogy Magyarországon biztonságos környezetben élhessenek.

– Németországban már nem lehet biztonságos körülmények között élni, holott ez egy alapvető emberi jog – fogalmazott a Magyar Nemzetnek Gisela Keilbach. A nő Németországban született, évekkel ezelőtt azonban Kisgörbőre költözött. 

Lapunknak azt mondta, nem lepődik meg azon, hogy egyre több német fiatal gondolkozik azon, hogy inkább Magyarországon alapít családot. Gisela szerint Németországban a legfőbb probléma, hogy a helyieknek kell alkalmazkodniuk az illegális bevándorlókhoz, és mindennapossá váltak a németek elleni utcai támadások. 

 

A tavalyi évben a Németországból hazánkra költözők száma csaknem 35 százalékkal emelkedett, és az Ingatlan.com adatai szerint már nem csak a balatoni régióban, hanem országszerte vásárolnak ingatlant a németek azzal a céllal, hogy életvitelszerűen itt éljenek. 

Az áttelepülők száma pedig tovább növekedhet, hiszen hiába jelentett be most több nyugati ország is szigorításokat a migráció tekintetében, 

Németországban ma már 3 és fél millió bevándorló él - hívta fel a figyelmet Marsai Viktor, a Migrációkutató Intézet igazgatója. A szakértő szerint a nyugati migrációs politika következményeit nehéz feladat lesz visszafordítani. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.