Illegális bevándorlás

Szerte Európában erősödnek Orbán Viktor szövetségesei

Szerte Európában erősödnek Orbán Viktor szövetségesei

Brüsszelben reszkethetnek, jönnek a Patrióták

2 órája
Szerte Európában erősödnek Orbán Viktor szövetségesei

Magyarország kerítést épített, nem engedi, hogy szociális turisták ellenőrizetlenül bejussanak Európába. Magyarország megvédi Németországot és Ausztriát a további káosztól. Erre fel mit tesz Brüsszelben az elmebeteg törvényszegők konglomerátuma? Bírság megfizetésére kötelezi Magyarországot. Ezeket a mondatokat Gerald Grosz osztrák politikus és publicista fogalmazta meg egy nyilatkozatában - írta Gajdics Ottó véleménycikkében a Magyar Nemzeten.

 

Szerinte nem véletlen, hogy vasárnap történelmi győzelmet aratott az osztrák Szabadságpárt azon a választáson, amelynek központi témája volt az illegális migráció. 

Szomszédunknál elviselhetetlen állapotok alakultak ki a nagyvárosokban, a bécsi iskolák tanulóinak például több mint a fele nem tud németül. Akárki is alakít majd kormányt, gyökeresen változtatnia kell az eddigi migránspolitikán, különben súlyos társadalmi konfliktusok törhetnek ki, amelyeknek következményei beláthatatlanok

- írta Gajdics Ottó.

Hasonló a helyzet több uniós tagállamban. Csehországban Andrej Babis pártja, az ANO fölényesen megnyerte a szenátusi választást. Megerősödésük ugyan nem hoz azonnali változást a cseh migránspolitikában, mégis nagyon fontos tény. Nem véletlen, hogy Orbán Viktor azzal zárta gratulációját, Brüsszelben reszkethetnek, jönnek a Patrióták - olvasható.

A holland példát követve Magyarország is kérni fogja felmentését a paktum hatálya alól, mint ahogy a horribilis büntetést sem fizetik ki, amit azért akasztottak hazánk nyakába, mert mi teljesítette kötelességét, és megvédte a déli határt, ami egyben az Európai Unió külső határa is.

Ezek a példák mind azt bizonyítják, hogy lassan, de egyre biztosabban nyílik föl az európai polgárok szeme, ami forradalmi változásokat hozhat a jövőben a migránspolitikában. Nem árt tehát fölkészülnünk ezekre a változásokra, mert nem hagyhatjuk, hogy globalista idióták még egyszer elrontsák

- olvasható a véleménycikkben.

De tudnunk kell, hogy az említett kihívásra más válasz is létezik. Amit például a magyar kormány úgy fogalmazott meg, hogy nem a problémát kell idehozni, hanem a megoldást kell oda vinni, ahol a baj keletkezett. El kell érni, hogy el se induljanak a jobb élet reményé­ben a tömegek, hiszen ott is lehet őket segíteni annak érdekében, hogy mindent meg tudjanak tenni életkörülményeik javításáért. Az első lépés ehhez Európa külső határainak megvédése kell hogy legyen. Határok nélkül nem létezik szuverén állam. Szuverenitás nélkül nincs önálló politika. Önrendelkezés nélkül nincs semmilyen közösség

- fogalmazta meg Gajdics Ottó.

"Így lett az illegális migráció a legkegyetlenebb fegyver a nemzetállamokat felszámolni akaró globalisták kezében. És így lett a szuverenitását őrző Magyarország az ellenük küzdő patrióták élharcosa. És nem vagyunk már egyedül." - zárta gondolatait.

A véleménycikk a Magyar Nemzeten olvasható el teljes egészében.

Nyitókép: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.