Illegális bevándorlás

Magyarországot kettős migrációs nyomás éri

Magyarországot kettős migrációs nyomás éri

5 órája
Magyarországot kettős migrációs nyomás éri

„Magyarország kettős nyomás alatt áll” – erről írt a közösségi oldalán egy bejegyzésben Szijjártó Péter, aki az ENSZ Menekültügyi Végrehajtó Bizottságának ülésén vesz részt. A külgazdasági és külügyminiszter szerint 

keletről bebocsátást kérnek a menekültek, délről ránk akarnak törni a migránsok. Mi pedig minden esetben a nemzetközi jog tiszteletben tartásával és a nemzeti szuverenitás megőrzésének érdekében járunk el: miközben beengedtünk 1,4 millió, az ukrajnai háború elől menekülő embert, addig három év alatt megállítottunk félmillió agresszív, erőszakos, határsértő migránst.

 

A tárcavezető leszögezte, hogy ez a jövőben is így lesz: Magyarország befogad mindenkit, aki a szomszédban dúló háború elől menekül, de megállít mindenkit, aki illegálisan, a törvényekre fittyet hányva akar betörni az ország területére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.