Illegális bevándorlás

Nyolc határsértőt tartóztattak fel a vármegyében

Nyolc határsértőt tartóztattak fel a vármegyében

2024. július 4., csütörtök
Nyolc határsértőt tartóztattak fel a vármegyében

A rendőrség közölte az elmúlt nap eseményeit.

Fotó: Rosta Tibor. Fotó: MTI/Rosta Tibor


A szolgálatot teljesítő rendőrök 2024. július 3-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 8 határsértőt tartóztattak fel és 20 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök 1 esetben összesen 8 határsértőt tartóztattak fel  Ásotthalom közigazgatási területén.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök Csongrád-Csanád vármegyében összesen 8 esetben 20 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt 3 embert fogtak el közokirat-hamisítás miatt 1 ember ellen indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.