Illegális bevándorlás

Negyvenegy határsértővel szemben intézkedtek a hétvégén

Negyvenegy határsértővel szemben intézkedtek a hétvégén

2024. május 20., hétfő
Negyvenegy határsértővel szemben intézkedtek a hétvégén

Negyvenegy határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök péntektől vasárnapig - tájékoztatott az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn.

 

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken nyolc, szombaton 21, vasárnap tíz jogellenesen az országban tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzárhoz a rendőrök. Az ország belsejében elfogtak két határsértőt is, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Az elmúlt héten az ország területén - idén az eddigi legtöbb - 51 határsértőt tartóztattak föl és kísértek vissza. A megelőző héten - május 6-tól 12-ig - a feltartóztatottak száma 34 volt. Emellett az elmúlt héten az ország belsejében elfogtak nyolc határsértőt is, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult. Embercsempészés miatt kettő gyanúsított ellen indult büntetőeljárás - derül ki a rendőrségi összesítésből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.