Illegális bevándorlás

Migránst fogtak Szegeden

Migránst fogtak Szegeden

2024. május 23., csütörtök
Migránst fogtak Szegeden

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2024. május 22-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 1 határsértőt tartóztattak fel.

 

Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök 1 esetben összesen 1 határsértőt tartóztattak fel  Szeged közigazgatási területén. A feltartóztatott illegális migráns ellenőrzése során albán állampolgárnak vallotta magát, azonban sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök Csongrád-Csanád vármegyében összesen 3 esetben 36 főt, megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben. Magyarország területén az elmúlt 24 órában  1 embert fogtak el közokirat-hamisítás miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.