Illegális bevándorlás

Tizenegy határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

 Tizenegy határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

2024. február 12., hétfő
 Tizenegy határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

Tizenegy határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök péntektől vasárnapig - tájékoztatott az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn.

 

 

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint szombaton négy, vasárnap két jogellenesen az országban tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a rendőrök. Emellett az ország belsejében elfogtak öt határsértőt is, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Az elmúlt héten az ország területén hét határsértőt tartóztattak fel és kísértek vissza. A megelőző héten - január 29-től február 4-ig - a feltartóztatottak száma 29 volt. Emellett az elmúlt héten az ország belsejében elfogtak 11 határsértőt is, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult - derült ki a rendőrségi összesítésből.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.