Illegális bevándorlás

Nem szolgálja az európaiak érdekét a brüsszeli migrációs paktum

Nem szolgálja az európaiak érdekét a brüsszeli migrációs paktum

2024. február 23., péntek
Nem szolgálja az európaiak érdekét a brüsszeli migrációs paktum

A "Soros-tervvel" egybecsengő brüsszeli migrációs paktum nem az európai emberek érdekét szolgálja - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.
 

Magyarország kivételes helyzetben van, hiszen keleti határainál igazi menekültek érkeznek, immár 1,3 millióan lépték át az országhatárt a háború elől menekülve, miközben a déli határon erőszakosan, szervezetten próbálnak átjutni olyanok, akik csak azt hazudják, hogy menekültek - mondta.

Az EU a 2015-ben nyilvánosságra került "Soros-tervet" akarja ránk erőltetni, mely szerint évi egymillió migránst juttatnának be Európába, hogy azután kvóták alapján elosszák. Célja, hogy létrehozza az úgynevezett nyílt társadalmat, a nemzetek Európája helyett az európai egyesült államokat. Ennek megfelelő az új migránspaktum is, annak ellenére, hogy 2015 óta Európában jelentősen romlott a közbiztonság, terrorakciók voltak. Ez veszélyes - figyelmeztetett a miniszterelnök tanácsadója.

A migránsmentes Magyarország nagy eredmény (...), meg kell védeni - hangsúlyozta Bakondi György.

Magyarország nincs egyedül Európában a migrációellenes álláspontjával, bár érhetik még újabb támadások, de van esély a változásra. Ha pedig életbe lép a brüsszeli migránspaktum, azt a magyar kormány nem fogja végrehajtani

 - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.