Illegális bevándorlás

Orbán Viktor megmondta, mi a megoldás a migrációra

Orbán Viktor megmondta, mi a megoldás a migrációra

2023. szeptember 29., péntek
Orbán Viktor megmondta, mi a megoldás a migrációra

A migráció rossz dolog, veszélyes dolog, bűnözéssel jár, terrorcselekményekkel jár, civilizációk, különböző életfelfogást valló embercsoportok közötti összeütközéssel jár - jelentette kiOrbánViktor miniszterelnök a Kossuth rádióban, amely részletet közösségi oldalán is megosztott.

Ez hosszú ideig lehetett hipotézis, de mióta ez a migráció egy ilyen invázióvá vált 2015 óta, és napi tapasztalatok, tények állnak rendelkezésre, ez nem föltételezés, hanem tény. Bűnözés, erőszak, együttélési képtelenség, konfliktusok, amelyeket nem tudunk kezelni

- sorolta a kormányfő.

Magyarország ezt el akarja kerülni

- folytatta.

A migrációt egyetlen módon lehet megállítani. Mint mondta, erről írtak egy könyvtárnyi irodalmat, amelynek a nagy részét Ő elolvasta. Részt vesz több mint tíz éve az erről szóló vitákban.

Aligha van olyan érv, amit én még nem láttam. És arról győződtem meg, hogy ez egy egyszerű ügy. Ha meg akarod magad védeni a migrációval szemben, ne engedd be a migránsokat.

Hozzátette: csak olyan embert engedj be a saját országod területére, aki kérelmet nyújtott be előzetesen, azt te elbíráltad, és pozitív választ adtál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.