Illegális bevándorlás

Már Szabadka utcáin is vér folyt a migránsháború következtében

Már Szabadka utcáin is vér folyt a migránsháború következtében

2023. szeptember 8., péntek
Már Szabadka utcáin is vér folyt a migránsháború következtében

Újabb fejezet a migránsháborúban, Szabadka központjától pár száz méterre a Papp Pál utcában lévő Lidl parkolójában nyitottak egymásra tüzet migránsok. Egyikük találatot kapott, akit a helyszínen elláttak, majd kórházba szállították.

A vajdasági Pannon RTV beszámolója szerint este fél 7 környékén 4-5 migráns vett részt a tűzharcban. A szemtanuk elmondása alapján 4-5 lövés hangzott el.

Lövöldöztek itt a parkolóban. Ültem az autóban, egyszer csak elkezdődött a lövöldözés, láttam, hogy a férfi rátámaszkodik az autómra, láttam, hogy meglőtték, hívtam a rendőröket, a többiek szétszaladtak”

- nyilatkozta egy szemtanú.

A kiérkező rendőrök két migránst vettek őrizetbe.

A rendőrök a Magyar Nemzetnek nem hivatalosan megerősítették, hogy migránsok egymás közötti leszámolásáról volt szó. A belügyi szervek illetékese szerint a helyiek nem voltak veszélyben, ezzel szemben a szemtanúk elmondásából kiderül, az orruk előtt történtek az események.

A felháborodott szabadkaiak azt kérdezik, mi történt volna, ha a gyereküket érte volna a lövés. 

A tegnapi napon Palicsnál csaptak össze migránsok, akkor robbanások is hallhatóak voltak a makkhetesi erdőből.

https://szegedma.hu/2023/09/ismet-fegyveres-osszecsapas-tort-ki-a-hatar-kozeleben

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.