Illegális bevándorlás

Közel ezer határsértőt tartóztattak fel pénteken a vármegyében

Közel ezer határsértőt tartóztattak fel pénteken a vármegyében

2023. szeptember 23., szombat
Közel ezer határsértőt tartóztattak fel pénteken a vármegyében

A szolgálatot teljesítő rendőrök péntekenösszesen 993határsértőt tartóztattak fel, ebből 928-at Ásotthalom, Mórahalom és Röszke közigazgatási területén és 396 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben a határzárnál, melyből 389 eset történt a Csongrád-Csanád vármegyei szakaszon. Embercsempészés miatt 3 ember ellen indult büntetőeljárás.

Nagyszentjános közigazgatási területén, az M1 autópályán 8 órakor a FUCHS osztrák-magyar ellenőrzés keretében a járőrök ellenőrzés alá vontak egy magyar honosságú személygépkocsit, amit egy román férfi vezetett. A gépkocsiban 6 fő magát szír állampolgárnak valló férfi utazott.

Jánossomorjabelterületén 10 óra 5 perckor, a rendőrök ellenőrzés alá vontak egy magyar honosságú gépkocsit. A gépkocsiban 24 magát török és 2 magát szír állampolgárnak valló illegális migráns utazott.

Nagykanizsaközigazgatási területén 16 óra 18 perckoraz egyenruhások ellenőrzés alá vontak egy tehergépkocsit, amit egy román férfi vezetett. A gépkocsiból 1 indiai állampolgár került elfogásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.