Illegális bevándorlás

Ismét fegyveres összecsapás tört ki a határ közelében

Ismét fegyveres összecsapás tört ki a határ közelében

2023. szeptember 7., csütörtök
Ismét fegyveres összecsapás tört ki a határ közelében

A Pannon RTV meg nem erősített információ szerint Palicsnál két rivális, egymással szemben álló afgán migránsbanda között összecsapás tört ki. Állítólag fél 8 körül kezdtek lőni egymásra mintegy fél órán keresztül, ezt követően pedig két robbanást hallották a helyiek. Késő este, fél 11 tájban egy-egy újabb robbanás volt hallható a radanováci, valamint a makkhetesi erdőben is.

A héten kiderült, az embercsempészeket albán bűnözők látják el fegyverekkel a főképp afganisztáni és marokkói embercsempész bandákat.

Az első fegyveres migránsösszecsapás 2022. július 2-án tört ki a makkhetesi erdőben, azóta pedig lényegében mindennapossá vált a helyzet, amelyre egyetlen egy másik migránsútvonalon sincs példa a mai napig. Egyedül a vajdasági részen lövöldöznek migránsok, amelyet egy szír embercsempész is megerősített a BIRN portálnak.

https://szegedma.hu/2023/07/egy-eve-ropogtak-eloszor-a-fegyverek-a-deli-hataron-mara-mindennapossa-valt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.