Illegális bevándorlás

Fegyvert rántott a határon, letartóztatták

Fegyvert rántott a határon, letartóztatták

2023. szeptember 29., péntek
Fegyvert rántott a határon, letartóztatták

Letartóztatta csütörtökön a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája azt a fiatal migránst, aki fegyverrel fenyegette meg a szerb–magyar határon a rendőröket. A Központi Nyomozó Főügyészség arról számolt be, hogy a Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség csoportosan, fegyveresen elkövetett hivatalos személy elleni erőszak, és lőfegyverrel visszaélés miatt nyomoz az ügyben - írja a delmagyar

Az előzmények ismertek: Mórahalom közigazgatási területén egy kisebb bevándorlók álló csoportot láttak meg. Az intézkedés során a fiatal migráns egy pisztolyt rántott előés aztcsőre töltötte és a rendőrökre fogta. De nem csak ő, hanem a harmadik, létrán álló társa is fegyverrel fenyegetőzött.

A három férfi visszatért Szerbiába, később azonban a fiatal migráns 22 társával visszatért Magyarországra, ahol a rendőrök felismerték és előállították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.