Illegális bevándorlás

Egyre több migráns egyre erőszakosabban érkezik Magyarországra (videó!)

Egyre több migráns egyre erőszakosabban érkezik Magyarországra (videó!)

2023. szeptember 27., szerda
Egyre több migráns egyre erőszakosabban érkezik Magyarországra (videó!)

Az illegális bevándorlók hatalmas nyomás alatt tartják a magyar-szerb határvonalat, több lövést is leadtak az elmúlt napokban, egyre erőszakosabb fellépés figyelhető meg a részükről.

A szerb és a magyar fél a határrendsértés kivizsgálása érdekében határtalálkozót tartott, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen eljárást indított.

A tegnapi nap sokáig emlékezetes maradhat a déli határon történt incidensek miatt, amikor is automata fegyverekkel támadtak migránsok a határvédőkre Mórahalom környékén, majd később az este folyamán újabb incidens történt. Azelőtt pénteken gépkarabéllyal próbáltak átkelni a határzáron.

Nemzetközi sétálóutcává torzultak a dűlő utak. 50-60 fős csoportokban mozognak az illegális bevándorlók. Egy éjszaka alatt több tucatnyi csempész jármű fordul meg. Ásotthalomál ilyen állapotok uralkodtak az éjszaka folyamán:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.