Illegális bevándorlás

Felfegyverkezett migránsokat fogtak el a vármegyében

Felfegyverkezett migránsokat fogtak el a vármegyében

2023. augusztus 10., csütörtök
Felfegyverkezett migránsokat fogtak el a vármegyében

A határkerítés Csongrád-Csanád vármegyei szakaszán 200 embert akadályoztak meg az illegális határátlépésben. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz, miután igazolni nem tudták a magukat afgán, iraki, kínai, marokkói, pakisztáni, szír és török állampolgárnak kiadó személyek.

382 illegális migránst találtak a rendőrök egy kiterjedt, az illegális migráció visszaszorítására irányuló akcióban, amelyet Zombor térségében hajtottak végre. Több mint 300 rendőr vett részt az akcióban a csendőrség tagjaival együtt.

A környék átvizsgálásakor több kést, 240 külföldi személyazonosító- és úti okmányt, valamint 18 telefont találtak. Letartóztattak egy szír állampolgárt, akinél körülbelül 270 gramm növényi anyagot, gyaníthatóan marihuánát találtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.