Illegális bevándorlás

Lakott ház udvarából lövöldöztek migránsok Hajdújáráson

Lakott ház udvarából lövöldöztek migránsok Hajdújáráson

2023. július 25., kedd
Lakott ház udvarából lövöldöztek migránsok Hajdújáráson

A magyar határ melletti Hajdújáráson hétfő este 9 órakor sorozatlövéseket adtak le. A beszámolók szerint migránsok nagyobb csoportja behúzta magát egy lakott ház udvari épületébe, ahonnan lövéseket adtak le a kiérkező rendőrökre is. A környék lakói bezárkóztak a házakba, és többen a földön fekve várták a fejleményeket.

A vajdasági Pannon RTV beszámolója alapján a Hevér-sor autópálya mindkét oldalán rendkívüli állapot uralkodott és kivezényelték a szerb különleges rendőri alakulatot.

A kialakult helyzet nem újkeletű probléma, amelyet júliusi összefoglalónk is jól mutat. A mostani eset különlegessége, hogy egy lakott ingatlan udvarára betörve nyitottak tüzet az illegális bevándorlók. Jellemzően kerülni szokták a településeket, de lehet találni erre is ellenpéldát, Horgoson már a nyílt utcán is lövöldöztek.

https://szegedma.hu/2023/07/egy-eve-ropogtak-eloszor-a-fegyverek-a-deli-hataron-mara-mindennapossa-valt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.