Illegális bevándorlás

Négy férfit csempészett egy belarusz férfi

Négy férfit csempészett egy belarusz férfi

2023. február 9., csütörtök
Négy férfit csempészett egy belarusz férfi

Balástyán ellenőriztek egy belga rendszámú autót szerdán későn este, amit egy 70 éves belarusz férfi vezetett. Az autóban rajta kívül még négy migránst találtak.

A rendőrségi közleményében kiderül, hogy az országban szerdán 130 határsértőt tartóztattak fel az országban, közülük 106-ot Csongrád-Csanád vármegyében.

Ugyancsak szerdán a határkerítés Csongrád-Csanád vármegyei szakaszán összesen 88 embert sikerült megállítani, még mielőtt illegálisan Magyarország területére léphettek volna.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésükkor afgán, marokkói, palesztin, szír és török állampolgárnak vallották magukat, hitelt érdemlően viszont nem tudták ezt igazolni. A Balástyán elkapott embercsempész ellen eljárást indítottak. Ha elítélik, akár 10 év börtönt is kaphat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.