Illegális bevándorlás

Összesen 106 határsértő próbálkozott az éjszaka a megyében

Összesen 106 határsértő próbálkozott az éjszaka a megyében

2022. április 29., péntek
Összesen 106 határsértő próbálkozott az éjszaka a megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba az éjszaka folyamán hét csoportban 106 határsértő Csongrád-Csanád megyében, emellett befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 9 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

A Nagylak Határrendészeti Kirendeltség és a Szeged Határrendészeti Kirendeltség járőrei a cseh rendőrökkel együttműködve két csoportban 30 határsértőt tartóztattak fel Apátfalva és Ásotthalom külterületén. Majd később a Szeged Határrendészeti Kirendeltség, a Készenléti Rendőrség és a Hevesi Rendőrkapitányság járőrei a honvédekkel, valamint a Polgárőrség Határvédelmi Tagozatával együttműködve további öt csoportban 76 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Mórahalom és Ruzsa külterületén.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 9 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani 2021. november 23-án, valamivel 2 óra után egy szerb honosságú Opel Astra típusú személygépjárművel.

Forrás: police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.