Illegális bevándorlás

Szeged környékén közel száz migránst fogtak az éjszaka

Szeged környékén közel száz migránst fogtak az éjszaka

2022. január 10., hétfő
Szeged környékén közel száz migránst fogtak az éjszaka

Vasárnapról hétfőre sem unatkoztak a Szeged környéki egyenruhások: négy nagyobb csoportban 83 illegális bevándorló ellen intézkedtek Csongrád-Csanád megyében. Tegnap a számuk meghaladta a százat is:

https://szegedma.hu/2022/01/tobb-mint-szaz-hatarsertot-tartoztattak-fel-vasarnapra-virradora-csongrad-csanad-megyeben

A Szeged Határrendészeti Kirendeltség járőrei a honvédekkel együttműködve vasárnap este 10 óra és hétfő reggel 6 óra között nagyobb csoportokban 83 illegális határátlépőt tartóztattak fel Ásotthalom, Mórahalom és Öttömös külterületén.

Ellenőrzésük során a csoportok tagjai szír, török és afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A határsértőkkel szemben a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el, azaz visszavezették őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

via police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.