Hírzóna

Vármegyénk több polgárőrét is kitüntették

Vármegyénk több polgárőrét is kitüntették

Soltész Miklós és Túrós András adta át az elismeréseket

Kovács György
2024. október 22., kedd
Fotó: Posztos Csaba
Vármegyénk több polgárőrét is kitüntették

Az Országos Polgárőr Szövetség 1956-os hőseinek emlékére rendezett ünnepségen a Teve utcai Rendőrpalotában vehettek át rangos kitüntetéseket polgárőrök - köztük több Csongrád-Csanád vármegyei is. 

Fotó: Posztos Csaba/Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége.

 

A Csongrád-Csanád Vármegyei Polgárőr Szervezetek Szövetségétől: 

  • Virág László, a Subasa, Sziksóstó, Öreghegy Polgárőr Egyesület (Szeged) elnöke "Kopácsi Sándor Polgárőr Érdeméremben" részesült.  
  • Somogyi Lajos, a Mórahalmi Önvédelmi Egylet (Polgárőrség) tagja; "Polgárőr Érdemkereszt arany fokozatában" részesült. 
  • Áfra Károly Istvánt, a Röszkei Polgárőr Egyesület gazdasági vezetője a polgárőr mozgalomban végzett tevékenysége elismeréseként, dicséretben és jutalomban részesült.
  • Víghné Somodi Rita, az OPSZ társadalmi ellenőre, a Szegvári Polgárőr Egyesület társelnöke a polgárőr mozgalomban végzett tevékenysége elismeréseként, dicséretben és jutalomban részesült.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett OPSZ megemlékezésen Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára és dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke adta át az elismeréseket.

Mihálffy Béla, Szeged és a Homokhátság országgyűlési képviselője közösségi oldalán gratulált kitüntett polgárőröknek.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.